Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Haastattelu EUROPÖRSSI-lehdessä 8/2017

Lisätty 23.08.2017

EUROPÖRSSI teki lehteensä haastattelun KAVA-kallistusmittarin käyttäjästä ja kehittäjästä. Haastattelussa tuli hyvin esiin KAVA:n mahdollisuuksia ja etuuksia käytännössä.

 

Kallistuskulman saa tietoon helposti KAVA-kallistusmittarin avulla, kertoo haastattelussa Hannu Impiö. Mittarin asentaminen on helppoa ja vesitiivis anturi kiinnittyy kauhaan nopeasti. Mittari toimii hyvin lanoilla, tiehöylissä, kauhoissa ja asvalttipohjien teossa, Impiö jatkaa.

 

Kaivinkonetyö Hannu Jantusen Oy: Oskari Jantunen kertoo, että KAVA-kallistusmittarista on hyötyä kaikissa kallistustöissä, joissa kallistus tulee määritellä 2.5-3% mukaan.

Myös Jantusen mielestä käyttöönotto on nopeaa. Kauha asetetaan suoraan maahan ja näyttölaitteena toimivasta puhelimesta kalibroidaan kauhan asento suoraksi. Sen jälkeen mittari onkin kläyttövalmis. Kaikki tarvittava sisältyy pakettiin.

 

 

"Mikäli tarve on saada muotoilutöiden tekemistä huomattavasti helpottava, nopeasti asennettava ja helppokayttöinen laite, niin KAVA on oikea valinta"

-Hannu Impiö

 

PROKIT FACEBOOKISSA

Facebookista löydät Prokitin ajankohtaiset uutiset. Tule                             seuraamaan!