Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Toimitusehdot

Verkkokaupassa asioivan tulee olla täysi-ikäinen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen, hintojen ja postikulujen muutoksiin. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaaminen

Verkkokauppamme on avoinna ympäri vuorokauden, vuoden lähes jokaisena päivänä. Voit siis tilata tuotteitamme silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Tilaaminen tapahtuu ostoskori -toiminnon kautta. Tehtyäsi tilauksen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilausvahvistus toimii kuittina ostotapahtumasta. Tarkistathan tilausta tehdessäsi, että sähköpostiosoitteesi, lähetysosoitteesi ja puhelinnumerosi on kirjoitettu oikein! Jos tiedoissa on kirjoitusvirheitä, et saa tilauksestasi tilausvahvistusta tai lähetyksen postitus- ja saapumisilmoituksia. Emme vastaa virheellisistä tiedoista johtuvista lähetysten katoamisista.

Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian. Näin voi käydä jos verkkokaupan varasto ei samanaikaisista tilauksista johtuen pysy ajan tasalla.

 

Tarkista tuotteet aina heti niiden saavuttua. Reklamaatiot mahdollisista virheistä tulee tehdä viipymättä, viimeistään 7 päivän sisällä.

 

Maksaminen

Tuotteet ja toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassamme käytössäsi on verkkopankkimaksut, luottokortit,Paypal sekä Collector -lasku / osamaksu (tutustu Collectoriin: https://www.collector.fi/henki...). Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Paytrail Oyj, 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 020 718 1830

 

Toimituskulut

Tilattaessa Suomeen toimituskulut ovat 0e.

Tilatessasi ulkomaille, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Toimituskulut määräytyvät tilauskohtaisesti.

 

Toimitus

Tilaukset toimitetaan postitse/Matkahuollon kautta. Halutessasi voit myös noutaa tuotteet toimipisteestämme. Myös noudettavat tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä ja noutoajankohdasta tulee sopia etukäteen. Postitamme tuotteet 1 - 5 arkipäivän kuluessa, ruuhka-aikana toimitus voi kestää pidempään. 

Toimitamme verkkokaupan kautta tilauksia vain Suomeen. Mikäli haluat tilata ulkomaille, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Through webshop you can take orders only to Finland. If you want to order abroad contact our Custom service info@prokit.fi.

Posti palauttaa noutamatta jääneet lähetykset takaisin meille määräajan jälkeen. Palautuksesta / uudelleen lähettämisestä aiheutuneet kulut (10 €) peritään tilauksensa noutamatta jättäneeltä asiakkaalta. Asiakkaalla on velvollisuus itse seurata paketin kulkua.

 

Vaihto ja palautus

Palautus- ja peruutusoikeus koskee vain kuluttaja-asiakkaita. Yritysasiakkaalle tuote on palautuskelpoinen ainoastaan mikäli tavarantoimittaja on toimittanut väärän tuotteen. Tällaisissa tapauksissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kuluttaja-asiakkaille myönnämme tuotteelle 14 vrk:n palautusoikeuden. Palautettava tuote tulee olla käyttämätön, virheetön ja jälleenmyyntikelpoinen. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme – annamme sinulle ohjeet tuotteen palauttamiseksi. Palautuskulut maksaa asiakas.

Reklamaatiot viallisista tuotteista tulee tehdä viipymättä, viimeistään 7 päivän sisällä, osoitteeseen info@prokit.fi.

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme, maksutavoista, toimituskuluista tai toimitusajoista, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ennen tilauksen tekemistä.                      

 

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterin pitäjä

Y-tunnus 1716455-4

Prokit

Liinakkotie 11

90310 Oulu

2. Rekisterin yhteyshenkilö

Prokit -verkkokaupan henkilökunta
info@prokit.fi
puhelin: 040-9634123

3. Rekisterin nimi

Prokit –verkkokaupan asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittely

Rekisterissä olevia tietoja käytetään Prokit –verkkokaupan ja asiakkaan välisen asiakassuhteen hoitamisessa, markkinoinnissa ja asiakaspalvelussa. Tietoja voidaan käyttää myös Prokit –verkkokaupan toiminnan kehittämisessä. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti, eikä niitä luovuteta eteenpäin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä asiakasnumero ja tilaushistoria.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

7. Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

8. Rekisterin suojaus

Prokit –verkkokaupan asiakasrekisteri on suojattu ja sen käyttö vaatii käyttäjätunnukset. Rekisteriin pääsee ainoastaan yrityksen henkilökunta ja heitä koskee vaitiolovelvollisuus.

PROKIT FACEBOOKISSA

Facebookista löydät Prokitin ajankohtaiset uutiset. Tule                             seuraamaan!